utorok 8. apríla 2014

Votrelci z planéty koček

S Annou a Liborom sa trávi čas príjemne. Preto je v poslednej dobe zvýšený počet príspevkov tvorený v ich spoločnosti. Na fotení v interiéroch Hvězdárny a planetária Brno sme sa dohodli už po zverejnení fotiek, ktoré sme robili s Tomášom vonku. Až zahanbene zhodli na tom, že vnútri sme nikdy neboli, a vždy sme sa tam aj trochu báli vojsť. Ten pocit ma sprevádzal aj teraz. Spôsobovala ho čistota budovy? Strach z neznámeho? Z toho, že nás vyhodia? Boli sme Votrelci. Našťastie sa nič také nekonalo. Obrovská (v noci svietiaca) vesmírna stena, ktorá zaberá 3 poschodia, je z časti vo voľne prístupnom priestore, tak isto aj terasa s výhľadom. Ale nakoniec sme zavítali aj do útrob.
Vesmírnu posádku okupujúcu priestor riadil Libor, ktorý starostlivo, trpezlivo a veľmi dôsledne aj spracovával získané údaje. Tých je veľké množstvo, časť (pohyblivá a dosť trippy) už bola elektronicky vydaná u Anny, pár doplňujúcich údajov bolo vyslaných aj na sociálnu sieť. Užite si let.








tričko, kraťasy (odstrihnuté z dlhých) : second hand, silónky, boty: H&M

3 komentáre :

  1. super fotky, maju napad :) najviac zaujal gif a dvojhlava ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dvojhlavy votrelec obklopeny jemnou hmlovinou z kosielky je najviac!:) a veru tiez som na Hvezdarnu doposial nenasla odvahu...

    OdpovedaťOdstrániť