streda 30. apríla 2014

Zasnené nedeľné kočičky

Často neumývam vlasy a nevediem make-up. Načo by to aj bolo dobré na nedeľnej prechádzke počas mrholenia. A prečo by mal byť blog nejakou výkladnou skriňou, nablýskanou nástenkou, dávam tu reálne veci, a takto veru vyzerám často. 
V poslednej dobe sa mi už málokedy chce flákať mestom sama, toho som si odžila dosť, momentálne mám silné socializačné obdobie. Aj preto sme si s Tomášom od Libora „požičali“ Annu a opäť sme fotili spolu. (Minulú vesmírnu session fotenú Liborom si môžete pozrieť TU.) Nebaví ma, keď je blog furt o tom istom ksichte len v (v mojom prípade občas) inom oblečení. Okrem iného, piatelia človeka dosť nevedome či vedome ovplyvňujú aj čo sa týka štýlu, a je fajn si všímať tú súhru.
A ak by vás zaujímalo, aké kúzlo je v udržaní kabátu na pleciach, o žiadne čary sa nejedná. (Narážam na tento známy článok.) Najlepšie to funguje s oversized pánskym kabátom s vypchávkami na pleciach, a trochu kostnatejšími vytŕčajúcimi ramenami. 

Moju zníženú blogovú aktivitu zapríčiňuje súhra niekoľkých okolností. Mám pokazený počítač, takže nemám moc kde upravovať svoje fotky, v apríli som trčala v Brne, kde sa nediali žiadne poriadne akcie hodné blogového prezentovania, a je divoká párty sezóna, takže žijem vonku a nie na internetoch. Ale určite svitá na lepšie časy, budúci piatok 9.5. sa koná Wolfgang night at the castle v brnenskom Špilberku, a som zvedavá, čo holky z Wolfgang Store vymyslia.  Ďalší týždeň, od 12. do 18. mája zas prebieha Týden města, ktorého cieľom je zvýšiť záujem obyvateľov o verejný priestor a brnenské ulice ožijú rôznymi susedskými, kultúrnymi a dobrovoľníckymi aktivitami. Vidíme sa?









fotky: Tomáš Gál
Annin blog: Krautruck
miesto: Sušilova x Botanická,
Veveří, Brno

kabát: Tomášov, Jake*s
rolák: Tomášov, United Colors
of Benetton
nohavice: New Look
mokasíny: Moda in Pelle

5 komentárov :

  1. na Wolfgang night se chystam taky, maji vzdy skvelé akce!
    A s temi kabaty na ramenou jsem premyslela nedavno taky, ale vetsinou se mi to nelibi, ale zrovna u tebe ano :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. keep your way / its great. Díky za support a těšíme se nashledanou. Viki

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rolák- yes! miluju roláky! sluší vám to, kočičky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super toto! Vsechny ty odstiny sedi pohromade me bavi ;)

    OdpovedaťOdstrániť